Magazin > VIP
28355 ogledov

Kate ni tako priljubljena, kot se zdi. Tako jo kličejo na dvoru!

kate middleton Profimedia
Tako upravičujejo njeno šibko delovno vnemo.

Kot smo poročali, je velik zagovornik zakoncev Sussex, novinar Omid Scobie, izdal knjigo, v kateri je udaril po monarhiji. Na dan prihaja vse več informacij iz Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival (Končnica: znotraj kraljeve družine in boj monarhije za preživetje) in, kot kaže, jo bo močno skupila tudi vojvodinja Kate. Ta s svojo svakinjo Meghan menda ni govorila že od leta 2019.

Scobie trdi, da Kate prijateljstvo z Američanko nikoli ni zanimalo in da je bila do nje vedno hladna. Čeprav v javnosti rada govori o pomembnosti duševnega zdravja, pa je Meghanine "klice na pomoč" gladko preslišala, je še zapisal Scobie. Raje o govorila o Meghan kot pa z njo, še trdi.

Valižanska princesa na dvoru menda ni tako priljubljena, kot se zdi. Dvorjani jo kličejo "Katie Keen". Z besedo "keen" (želeti si, biti navdušen) oddelek za odnose z javnostmi v medijih upravičuje njen manjši obseg dela, češ da se mora o določenih stvareh še podučiti (keen to learn, op. avt.). Avtor knjige tudi pravi, da se bo Kate delu izogibala še najmanj deset let, saj je pri njej družina na prvem mestu. 

Kraljici je bila Kate všeč, ker je "vodljiva". Za razliko od trmaste Diane, pravi Scobie, ki tudi trdi, da je bilo vsem takoj jasno, da je Meghan nova zvezda družine in da sta zakonca Cambridge v primerjavi s Harryjem in Meghan dolgočasna.

Kako velika je antipatija med dekletoma, priča tudi informacija, da Kate po vseh teh letih še vedno zmrazi, kadar sliši ime svakinje ...

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:55 29.november 2023.

    Infektologinja Logarjeva: Gromozanski porast covida! Bolniki čakajo na prosto posteljo

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:37 29.november 2023.

    Brezvezno,pa toliko je drugih tem