Magazin > VIP
19 ogledov

Katie bo moral izplačati 15 milijonov

Tom Cruise Katie Holmes
1/6
EPA
Katie Holmes bo za vsako leto s Tomom prejela tri milijone dolarjev, kar ji bo na bančni račun skupno naneslo 15 milijonov. Dobila bo tudi 35 milijonov vreden dvorec. Tom ob ločitvi ostaja šokiran.

Ker sta zakonca podpisala predporočno pogodbo, Katie ne bo mogla od Toma zahtevati polovico njegovega 275 milijonov dolarjev vrednega bogastva, bo pa kljub temu odnesla kar nekaj milijonov. Za vsako leto z igralcem ji tako pripadajo trije milijoni, skupno torej 15 milijonov, ter njun skupni dvorec na Beverly Hillsu. "Večina nepremičnin je Tomovih, ki jih bo obdržal, zato bo Katie nedvomno dobila veliko preživnino. Morala bo dokazati, da Suri potrebuje varuške, varnostnike in ostalo," je pojasnila odvetnica za ločitve, Vikki Ziegler.

Tom popolnoma šokiran

Katie je novico o ločitvi sporočila včeraj, kar pa je močno šokiralo Toma, ki o ženini odločitvi menda ni imel pojma. Tom je namreč še pred enim mesecem veselo razlagal, kako je njegov zakon s Katie popoln, a očitno je bil samo on takšnega mnenja. Če gre verjeti pisanjem ameriških medijev, se je Katie naveličala zveze, saj naj bi jo Tom ves čas nadzoroval in kontroliral. Hotel je vedeti za vsako njeno potezo, kar je igralki počasi začelo presedati. "Ko sta se spoznala, jo je povsem prevzel, v naslednjem trenutku sta se že poročila, kmalu je zanosila ... Katie sploh ni imela časa zadihati. Šele pozneje je spoznala, da to ni tisto, kar je iskala," je za ameriško spletno stran RadarOnline.com povedal vir.
Zato je Katie pred dvema dnevoma vložila zahtevo za ločitev, s čimer je povsem šokirala Toma, ki je sporočil, da je zelo žalosten zaradi njene odločitve. Sporočil je, da je bila to le njena odločitev ter da potrebuje čas za razmislek. Da je igralca Katiejina poteza resnično šokirala, potrjujejo tudi fotografije, ki so nastale pred dvema tednoma na Islandiji, kjer je Tom snemal nov film. Na fotografijah se zvezdnika držita za roke in nikakršnega znaka ni, da bi bilo kaj narobe.

Katie je kot razlog za ločitev navedla priljubljene nepremostljive razlike, hkrati pa zahtevo popolno skrbništvo nad njuno šestletno hčerko Suri. Poleg tega od Toma pričakuje plačevanje preživnine in enakomerno delitev premoženja.

Komentarjev 2
  • Taja 20:36 30.junij 2012.

    Kaj pišete bedarije. Ko sta se poročila, sta že imela Suri. Pametni novinarji in njihovo nakladanje. Vi veste vzrok za ločitev.

  • Avatar mike1968
    mike1968 09:36 30.junij 2012.

    ja posesivnost je huda stvar :(