Magazin > VIP
20 ogledov

Katina poroka na veliki nogi

Kate Moss, Jamie Hince Flynet
Nekdanja manekenka Kate Moss si je zamislila razkošno poroko, kjer se bo tri dni jedlo, pilo in zabavalo.

Ta konec tedna bo poleg monaškega kneza Alberta in njegove izvoljenke Charlene Wittstock usodni da dahnila tudi britanska zvezdnica Kate Moss. Zvestobo bo obljubila kitaristu skupine The Kills Jamieju Hinceu.

Priprave na poroko so že dlje časa v polnem teku. Nekdanja manekenka si je namreč zamislila ogromno zabavo, ki bo potekala v šestih velikih šotorih, trajala pa bo kar 72 ur. Na voljo bo ogromno alkohola, svate, povabljenih je 300 gostov, pa bo na poročno slavje pripeljal celo helikopter.

Tako kot je zvezdnica na veliko praznovala pred tremi tedni, tudi tokrat ne bo prav nič varčevala z alkoholom. V njuno vilo v Cotswolds je že naročila več tovornjakov vodke Grey Goose, Red Bulla in prestižnega šampanjca Dom Pérignona. Na voljo pa bodo tudi posebni koktajli, ki so narejeni mladoporočencema na čast. Kate pa je dobro poskrbela tudi za hrano. Servirali jo bodo priznani natakarji iz hotela Ritz Paris.

Med gosti bodo tudi slavni, med drugim John Galliano, Stella McCartney in Ossie Clark.

Vsem svatom bodo ob prihodu vzeli mobilne telefone, kamere in fotoaparate, okolico posestva pa bo skrbno varovala policija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.