Magazin > VIP
12645 ogledov

Katja Tratnik: Ob dveh službah še veza na daljavo

Katja Tratnik Planet TV
Priljubljena voditeljica Katja Tratnik ima energije za izvoz.

Če ste mislili, da je vodenje oddaje Dan na Planet TV njena edina služba, ste se hudo zmotili. Priljubljena voditeljica Katja Tratnik, ki je bila dolga leta prepoznavni obraz oddaje Dobro jutro, ima poleg dela na televiziji tudi redno službo. Je namreč svetovalka za odnose z javnostmi pri Kontroli zračnega prometa Slovenije. 

Lili Žagar Magazin Voditeljici Planet TV se poslavljata

"Prostega časa imam zelo malo, ko ga imam, pa doma kosim travo, sadim rože ali urejam okolico. Je pa res, da sem si vzela nekaj prostih dni in se odpravila v Nemčijo k dragemu," nam je zaupala Katja, ki nima pestrega le poslovnega življenja, temveč tudi ljubezenskega. Že dobro leto je namreč v vezi z izbrancem, ki ga je spoznala na konferenci v Sloveniji, katero je organizirala njena dobra prijateljica. Katja pravi, da se z dragim v poletnih mesecih obiskujeta na dva do tri tedne, med letom pa od tri do štiri tedne in skopaj preživita konec tedna. "Veza na daljavo niti ni tako slaba, sama sem zelo srečna. Ko nisva skupaj, sva veliko v kontaktu preko what's upa in skypa," nam je zaupala Tratnikova. Srečo v ljubezni pa je našla tudi njena 24-letna hči, ki se je pred kratkim preselila skupaj s fantom. 

RTV Magazin Dala odpoved! RTVS zapušča priljubljena voditeljica!

 

Komentarjev 12
  • matermila 07:32 18.julij 2018.

    Je namreč predstavnica za odnose z javnostmi Letališča Jožeta Pučnik O ti reva uboga,to pa je šiht,da ti sapo jemlje.

  • Tadej 04:37 18.julij 2018.

    Se je naucila iz prejsnje zveze, da ne more funkcionirati v zakonu in si je nasla enega, ki je dovolj oddaljen.

  • NKOL 10:49 17.julij 2018.

    Najprej: Veza? Veza?! To ni slovenska beseda in nima kaj iskat na spletnem portalu slovenskega medija. Drugič: Kakšno vrednost bralcem prinaša tale članek? Bedarija, do konca. Gospa Fetih, a vi k greste zvečer spat, ste ponosni na to, kar ste ...prikaži več naredili čez dan? Se vam zdi, da ste novinarka, zaradi katere je svet boljši? Mene bi bilo zelo sram, če bi bilo moje ime pod takimi skrpucali.