Magazin > VIP
6386 ogledov

Kdo je najdražji slovenski zvezdnik?

Jonas Žnidaršič Adrijan Pregelj
Toliko vas bo stalo, če vam čestitajo znani Slovenci …

Zaživela je spletna platforma hejhej.si, ki ponuja video voščilnice slovenskih estradnikov. Cene se gibljejo od 20 pa vse do 299 evrov, kolikor vas bo stalo voščilo Jonasa Žnidaršiča. Med dražjimi je tudi Klemen Slakonja, 200 evrov na voščilnico,  za okoli sto evrov vam video voščilnico posnamejo Ula Furlan, Peter Poles in Jure Godler, pod sto evrov pa cene držijo Jože Robežnik, Bernarda Žarn, Domen Valič, Filip Flisar, Tanja Kocman, Kaya Solo in mnogi drugi. 

"Platforma je 'živa' šele 5 dni, čisto na začetku smo, je pa že naročenih 12 čestitk oziroma sporočil. Vemo, da se bo prodaja dvigala počasi, saj je storitev pri nas nenavadna novost. Avtorji določajo ceno glede na svojo presojo, mi le svetujemo, naj bodo čim bolj dostopni, saj je poleg zaslužka tu zelo pomemben stik z oboževalci. Platforma Hejhej vzame 25 odstotkov za stroške poslovanja, 75 odstotkov pa ostane avtorju. Trenutno največ naročil prihaja na naslov komikov, očitno je roastanje prijateljev najbolj zabavno za začetek," pravi ustanovitelj platforme Boštjan Prijanovič.

Med slovenskimi zvezdniki, ki ponujajo tovrstne storitve je tudi voditelj, komik in igralec Vid Valič, ki pravi, da je v preteklosti tovrstne želje že izpolnjeval: "Zaenkrat nisem posnel še nobene preko strani hejhej.si, saj sem gor šele nekaj dni. Sem jih pa v preteklosti posnel kar nekaj, za rojstne dneve, poroke … Tako bolj kot uslugo, čeprav so mi ponudili, da mi plačajo. Tukaj pa lahko na eleganten način čestitko naročijo tudi tisti, ki se nas drugače ne bi upali kontaktirati za tovrstno zadevo in tudi cene niso tako visoke, da si ljudje ne bi mogli privoščiti."


 

 

Komentarjev 3
  • Janez_53 12:40 05.oktober 2020.

    Človek pa mora biti res precej usekan, da "slavni osebi" plača za to, da vošči drugi osebi, ki je ni videla nikoli v življenju!

  • gt-capry 09:08 05.oktober 2020.

    V Slo zvezdnika ni , le kreteni kateri glumijo zvezdnike,,

  • gregor51 08:47 05.oktober 2020.

    omg...teral bi jih delat za 100 eur

Sorodne novice