Magazin > VIP
5783 ogledov

Kevin Costner spet zaljubljen, to so fotografije srečnega para

Kevin Costner Profimedias
Nekaj mesecev po ločitvi spet našel srečo.

TMZ poroča, da je Kevin Costner, ki se je letos ločil od Christine Baumgartner, spet zaljubljen. Srce naj bi mu ukradla 49-letna pevka Jewel, poroča TMZ, ki je objavil posnetke srečnega para.

Lepotica oskarjevcu sedi v naročju, njegove roke počivajo na njenem trebuhu. Videti je, da jima bližina ugaja in da se intimnih dotikov pred drugimi ne sramujeta.

Posnetki so nastali na otoku Necker Island, ki je v lasti milijarderja Richarda Bransona. Tam je potekal dobrodelni teniški turnir, na katerem so zbirali denar za pevkino dobrodelno organizacijo Inspiring Children Foundation.

Na otok je par pripotoval skupaj in tam preživel en teden. "Nekaj se vsekakor dogaja med njima. Spogledovala sta se. Ko sta bila skupaj, sta zasijala," je povedal vir, neki drugi pa je dodal, da sta poskušala biti diskretna, kljub temu so vsi opazili, da je med njima preskočila iskrica. Raj sta skupaj tudi zapustila.

Kot rečeno, Kevin je po 18 letih spet samski, Jewel pa se je ločila leta 2014. "Izbirčna je. Želi si dobrega moškega in Kevin izpolnjuje njene standarde," pravijo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.