Magazin > VIP
10655 ogledov

Kevin Costner: Kar njegova bivša zahteva sedaj, je "nezaslišano"

kevin costner Profimedia
Pravi, da je za odvetnike zapravila skoraj 900 tisoč dolarjev.

kevin costner, christine baumgartner | Avtor: Profimedia Profimedia
Christine Baumgartner, bivša žena igralca Kevina Costnerja, je pred nedavnim na sodišču dobila kar dve klofuti. Kot je znano, sta se s soprogom prepirala okoli predporočne pogodbe in preživnine za otroke. Lepotica je zahtevala 161 tisočakov na mesec, dobila jih bo "le" 63. Poleg tega bo morala poravnati tudi igralčeve odvetniške stroške, ki so nastali zaradi njenega zavlačevanja. Več o tem TUKAJ

A mamica treh najstnikov še ni obupala. Od moža sedaj zahteva povračilo svojih odvetniških stroškov, ki menda znašajo slabih 900 tisoč dolarjev. Njeno zahtevo je Costnerjeva odvetnica Laura Wasser označila za absurdno in nezaslišano. Wasser je izračunala, da bi morala Christinina pravna ekipa glede na urne postavke opraviti kar 1106 ur dela. Opozorila je tudi, da je sodnik že odločil, da je njuna predporočna pogodba, ki jo je izpodbijala, veljavna. Po mnenju odvetnice bi morala Baumgartner "vreči puško v koruzo", saj nima možnosti za zmago. 

Ločitvene dokumente je maja vložila Christine. Mediji so poročali, da je bil igralec šokiran, pa ne zato, ker ne bi slutil, da je zakon v krizi, ampak zato, ker ga je žena z ločitvijo prehitela. 

Ločitev je umazana. Christine je moža obtožila, da skriva finančne podatke in da se je njegovo premoženje v času zakona povečalo na 400 milijonov. Costner višje preživnine noče plačati, ker se boji, da bo bivša denar zapravljala za kozmetične popravke.

Komentarjev 1
  • fuckZ24 15:43 15.september 2023.

    kuzla lena pohlepna