Magazin > VIP
15874 ogledov

Costnerjeva bivša dobila klofuto, od katere si ne bo tako hitro opomogla

kevin costner, christine baumgartner Profimedia
Kevin Costner na sodišču dosegel dve pomembni zmagi.

Za Christine Baumgartner so težki dnevi. Sodnik je kar dvakrat odločil v prid njenega bivšega moža Kevina Costnerja, s katerim ima tri najstniške otroke.

Sodnik Thomas Anderle je pritrdil igralčevim odvetnikom, ki so vložili zahtevek za povračilo odvetniških stroškov, ki so nastali zaradi Christininega zavlačevanja, saj jim ni želela posredovati odgovorov o njenem razumevanju predporočne pogodbe. "Rekla je, da ne razume besed, kot sta "razumljivo" in "pogajanja" in zato ne more odgovoriti," je ogorčeno povedal igralčev odvetnik in dodal, da ni pravično, da je moral Kevin za ta zahtevek zapravljati denar. Sodnik se je strinjal, Christine bo morala poravnati stroške v višini 14 tisoč dolarjev.

Kot je znano, je Christine ignorirala pogodbo, v kateri sta s soprogom določila rok, do katerega se mora v primeru ločitve izseliti iz njegove vile. To je storila šele po tem, ko ji je nov rok postavil sodnik.

To pa ni edina klofuta, ki jo je na sodišču te dni dobila nekdanja oblikovalka torbic. Od bivšega je zahtevala preživnino v višini 161 tisočakov na mesec, dobila bo "le" 63 tisoč dolarjev. Christine pravi, da ta znesek potrebuje, ker želi svojim otrokom omogočiti življenje, ki so ga vajeni, razkošje je del njihovega "DNK-ja", je povedal njen odvetnik. Costner je na to trditev povedal, da se boji, da bi mu sodišče naložilo plačevanje preživnine, ki bi presegla potrebe otrok in bi bila predvsem namenjena potrebam bivše žene, ki so jo paparaci pred kratkim ujeli na počitnicah s Costnerjevim prijateljem.

Baumgartner sedaj živi v hiši, za katero plačuje najemnino v višini 40 tisoč dolarjev. Na sodišču je povedala, da se bo sedaj zaposlila, morda celo nadaljevala s šolanjem.

kevin costner, christine baumgartner | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.