Magazin > VIP
4735 ogledov

Kevin Spacey izginil brez sledi

kevin spacey
Na Instagramu se je nazadnje oglasil oktobra lani.

Nekdaj eden najbolj popularnih igralcev sveta se je po spolnem škandalu pogreznil v zemljo. Po tem, ko se je oglasilo več moških, ki trdijo, da jih je zvezdnik nadlegoval, se je Spacey umaknil iz javnosti in se skril, in to tako dobro, da menda niti njegovi prijatelji ne vedo, kje je.

59-letnik se je na Instagramu nazadnje javil oktobra lani, še preden se je ves Hollywood obrnil proti njemu. Med drugim je izgubil vlogo v seriji Hiša iz kart, v kateri je pet sezon igral Franka Underwooda. 

Spolnega napada na mladoletno osebo je igralca prvi obtožil igralec Anthony Rapp. Kmalu zatem je Spacey priznal, da je homoseksualec in da se bo odpravil na zdravljenje, ker je odvisen od seksa. Pred kliniko, ki jo je zapustil po treh tednih zdravljenja, so nastale tudi zadnje igralčeve fotografije. 

kevin spacey | Avtor: Profimedia Profimedia

Kot sedaj poročajo, je igralec izginil. Njegove nepremičnine samevajo in niti njegovi prijatelji si ne znajo razložiti, kam je poniknil. Eden od njih je celo izjavil, da ne more verjeti, da lahko nekdo, ki je tako slaven kot Spacey, izgine brez sledu. Teorij, ki jim je skupno le to, da se Spacey skriva, dokler se prah ne poleže, je veliko. Nekateri pravijo, da je zvezdnik na jugu Francije, drugi trdijo, da se je umaknil na Cookove otoke, mnogi pa pravijo, da se nahaja na ranču v bližini Los Angelesa.

Spacey naj bi svojim bližnjim sicer potožil, da so mu vsi obrnili hrbet, tudi tisti, ki so vedeli za njegova spolna nagnjenja. Očitno jim je bila njegova slava takrat dovolj pomembna, da so zamižali na obe očesi ...

Kevin Spacey Magazin Kevin Spacey po mednožju pobožal člana kraljeve družine
Komentarjev 1
  • kapibara 11:49 20.november 2018.

    Najprej novinar, zdaj pa še ta ...