Magazin > VIP
25 ogledov

Khloe prosila Kim, naj rodi njenega otroka

Kim Kardashian, Khloe Kardashian Flynet
Khloe Kardashian, ki ima težave z zanositvijo, je svojo sestro Kim prosila, če bi bila nadomestna mati njenega otroka.

Najbolj slavna izmed treh sester Kardashian, Kim, je za revijo Allure, za katero je posnela tudi kar nekaj seksi fotografij, razkrila, da jo je sestra Khloe, ki se že nekaj časa s svojim možem Lamarjem Odomom trudi zanositi, v šali vprašala, ali bi bila nadomestna mati njunemu otroku. Vendar Kim namerava še nekoliko počakati, preden si bo omislila nosečniški trebušček. "Svoje telo bi rada imela še nekaj let le zase. Pri 35 letih pa obljubim, da bom razmislila," je izjavila temnolasa lepotička.

Resničnostna zvezdnica je sicer priznala, da si želi svojih otrok. "Ali si želim imeti otroke? Absolutno," je povedala, obenem pa izrazila dvome, ali se ji bo to tudi kdaj uresničilo: "Vendar ne vem, ali mi je to namenjeno. Mogoče bom le delala in ne mislila na to."

Kim je tudi povedala, da se je iz svojega neuspelega 72-dnevnega zakona z NBA-zvezdnikom Krisom Humphriesom, ki je potekal pod žarometi javnosti, naučila svojo lekcijo. Tako bo svojo naslednjo zvezo, na katero sicer trenutno še ni pripravljena, vsekakor bolj ohranjala zase, kot je zadnjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.