Magazin > VIP
26 ogledov

Kim na ples prišla pravočasno

kim kardashian richard lugner
1/7
EPA
Kim Kardashian je Richarda Lugnerja s svojimi kapricami skoraj spravila v grob. Na koncu pa se je le vzela v roke in pravočasno prišla na operni ples.

Na Dunaju se je začel 58. operni ples. Slavnostna gostja večera je Kim Kardashian, ki je na Dunaj pripotovala s hčerko in materjo Kris Jenner. Bogatašu Richardu Lugnerju, ki ples vsako leto organizira, je verjetno pošteno žal, da je na dogodek povabil razvajeno Kim. Lepotica mu namreč že od samega začetka povzroča sive lase, in to čeprav ji je za prihod na Dunaj plačal pol milijona dolarjev (približno 366 tisoč evrov).

lugner | Avtor: twitter.com twitter.com
Kim je že takoj povedala, da ne pride na sredino slavnostno večerjo, ker želi pojesti le "šnitzel“ in obljubo je držala. Prav tako je imela pripombe na limuzino, ki je prišla ponjo na letališče. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Tudi na nocojšnjo večerjo ni prišla, ker je morala podojiti hčerko. "Imela je štiri ure časa," se je Lugner ujezil v kamero novinarke nemškega Bilda Dore Varro in dodal: "Zaklenil bom svojo ložo, pa naj zunaj je klobasice."

Lugnerju na koncu le ni bilo treba zakleniti lože, saj je Kim pravočasno prišla na ples. Novinarka Bilda je na Twitterju zapisala, da Kim v opero ni smela skozi glavni vhod. Zakaj, še ni znano.

Razočarala tudi oboževalce

Danes popoldne pa je 33-letnica po petih minutah prekinila snidenje z oboževalci, ki so v nakupovalni center Lugner City prišli po avtogram. Ti so bili upravičeno razjarjeni. Z vzkliki in žvižgi so jo pospremili do avtomobila, ki jo je odpeljal v hotel. Tudi povezovalec dogodka ni vedel, kaj točno se dogaja. Pozneje so mu razložili, da so dogodek prekinili iz varnostnih razlogov. Nakupovalni center je bil sicer poln, a ne huliganov, ampak najstnikov in otrok. "Kimini varnostniki so rekli, da jo na takšnem srečanju še nikoli niso varovali. Z zasebnimi varnostnimi službami so vedno težave. Tega se ne grem več,“ je izjavil Lugner.

Tudi plesati noče

Kim je bila na tiskovni konferenci bolj šarmantna. Pohvalila je glavno mesto Avstrije, Lugnerja in tudi operni ples, ki se ga že močno veseli. Na vprašanje, ali bo nocoj tudi plesala, pa je odgovorila: "Ne, to bo naredila moja mama.“

Kako razpoložena bo danes Kris, je zapisano v zvezdah. Tudi ona namreč ni najboljše volje, saj ji je med poletom iz prtljage izginilo nekaj stvari.

Komentarjev 2
  • Denzo 23:59 27.februar 2014.

    jelena te rodila!

  • manch 21:12 27.februar 2014.

    Grda je ratala. Kot ena "Jelena" izgleda....