Magazin > VIP
75 ogledov

Kim na opernem plesu napadli

kim kardashian lugner EPA
58. operni ples na Dunaju se bo zapisal v zgodovino.

Vroče je bilo že pred začetkom tradicionalnega plesa na Dunaju. Slavnostna gostja Kim Kardashian je organizatorja Richarda Lugnerja skoraj spravila v grob. Izpustila je dve gala večerji in po petih minutah ušla iz nakupovalnega centra, kjer bi morala podpisovati avtograme.

Še bolj vroče pa je bilo na plesu. Kim je bila spet tarča rasizma. V opero se je pritihotapil moški, prebarvan v črno, in se pretvarjal, da je Kimin zaročenec Kanye West. Ta žalitev pa menda ni bila edina, ki jo je morala sinoči požreti razvajena Kim, ki je operni ples zelo hitro zapustila.

Kim pa s plesa ni pobegnila le zaradi rasistični opazk, ampak menda tudi zaradi gostitelja. Lugner naj bi Kim nadlegoval in otipaval.

Tekla tudi kri

Na plesu so se celo stepli. Ko je nemški voditelj Johannes B. Kerner stopil iz Lugnerjeve lože, ga je napadel neki starejši moški. "Kdo je plačal za vašo vstopnico? Razložite! Ste novi Wuff!" Kerner se je poskušal umakniti, kar razjarjenega gospoda ni pomirilo. V Kernerja je zalučal kozarec. Voditelju je nato v bran stopil njegov spremljevalec, ki je napadalca s pestjo udaril v obraz in ga ranil do krvi.

Fotografijo napada lahko vidite tukaj.

Komentarjev 1
  • maresem 13:09 28.februar 2014.

    Pravilno... naj se bagra snobovska pobije med sabo, saj itak ne vedo kam bi z denarjem.