Magazin > VIP
25 ogledov

Kim toži soustanovitelja YouTuba

Kim Kardashian Fame Flynet
Prah okoli Kimine zaroke se še ni polegel. Sedaj starleta toži enega od soustanoviteljev YouTuba, ker je na skrivaj snemal njeno poroko in posnetek naložil na svojo novo spletno stran.

Seveda tudi v tem primeru Kim bolj kot zasebnost skrbi posel. Če bi posnetek njene zaroke najprej objavili na televiziji, ki ima za vpogled v njeno življenje ekskluzivne pravice, bi Kim verjetno skakala od veselja. Posnetek, ki ga je posnel in na svoji strani objavil eden od soustanoviteljev YouTuba, Chad Hurley, je namreč neverjetno hitro dosegel več kot 1,6 milijona ogledov. Hurley je do posnetka prišel brez dovoljenj in prav zaradi tega ga toži bodoča nevesta. Posnetek zaroke so sicer snemali v sklopu resničnostnega šova Keeping Up with the Kardashians.

Starleta Hurleyu zameri, da je kljub temu, da je vedel, da ima do snemanja in fotografiranja zaroke pravice le E!, vseeno izkoristil priložnost in jo obrnil v svoj prid. Posnetek se je z logom njegove spletne strani v hipu razširil po spletu, kar ne diši ne Kim ne omenjeni televiziji.

E! piše, da imajo posnetki, ki imajo ekskluzivne pravice, zelo veliko vrednost, ki pa seveda hitro pade, če pridejo ti v javnost prej in preko tistih, ki pravic za objavo nimajo. Kdo je tu potegnil najkrajši konec? Kim in Kanye seveda v tožbi zahtevata kakršno koli odškodnino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.