Magazin > VIP
16 ogledov

Kim zvlekli iz postelje: "Ne ubijte me, prosim!"

Kim Kardashian Profimedias
Hotelski upravitelj medijem izdal nove podrobnosti.

Po tem, ko so se pojavila vprašanja, če so Kim Kardashian sploh oropali, saj se je na internetu pojavil video, kjer zvezdnica po ropu deluje preveč mirno, se je ponovno javil hotelski skrbnik, ki je bil z njo v času ropa. Ta je ameriškim medijem zaupal podrobnosti in citiral Kim, ki je neutolažljivo prosila za svoje življenje.

Pascal Duvier  | Avtor: Profimedias Profimedias
"Roparji so me prislili, da sem jih z rezervnim ključem odpeljal do njene sobe in jo odprl. Kim je bila v spalnici in je slišala, da se v dnevni sobi nekaj dogaja, zato je spraševala, kdo je tam. Morda je mislila, da je njena sestra. Roparji so vdrli v njeno spalnico in jo na silo zvlekli iz postelje v kopalnico. Kričala je, da naj je ne ubijejo, da je mama dveh otrok in da naj vzamejo, kar želijo. V kopalnici je histerično kričala, zato so jo utišali s pomočjo lepillnega traku. Zalepili so ji ga okoli cele glave, ne samo preko ust," je povedal Abdulrahman, ki je med ropom Kim tudi miril in ji prevajal, kar ji govorijo roparji.

Dodal je, da jo je v času ropa klical osebni varnostnik in da je na to opozoril roparje: "Veste, kdo jo kliče? Njen osebni varnostnik. Če se ne javi, bo v roku nekaj minut tukaj v družbi policije." Takrat naj bi se razbežali in Kim se je upravitelju po tem, ko jo je osvobodil vrvi in lepilnega traka, zahvalila in ga prestrašeno objela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.