Magazin > VIP
45 ogledov

Kje Danica namaka svoje balone?

Danica Lovenjak
1/7
Osebni arhiv
Danica Lovenjak je med prvomajskimi prazniki namesto luksuznega potovanja raje izbrala Slovenijo.

Danica Lovenjak se za praznike ni odpravila daleč, odločila se je namreč, da bo tokrat raziskala čare Slovenije. "Ravno pred slabim mesecem sem bila v Egiptu, zato me morje ne mika, poleg tega, da še ni kopalne sezone. Se pa vsak konec tedna odpravim na aperitiv na italijansko obalo," je povedala svetlolaska, ki ima morja zaenkrat čez glavo: "Odločila sem se, da bom postala hribolazka. Včeraj sem bila na Šmarni gori, konec tedna na Smledniku, prejšnji teden pa na Grmadi. Morda bo padel tudi Triglav, vendar je prej potrebno nabrati kondicijo."

Najljubši kotiček Lovenjakove pa je rodno Prekmurje, na katerega jo vežejo najlepši spomini: "Zagotovo je Prekmurje eden lepših kotičkov. Takega miru in narave ne moreš najti drugje, poleg tega sem ponosna na to, da izhajam iz Prekmurja in se vedno rada vračam domov. Tudi te praznike bom preživela doma na pikniku, še pred tem pa bom kresovala v okolici Ljubljane."

 

Komentarjev 2
  • macko 18:48 02.maj 2013.

    pogrešam la toyo....

  • kapibara 16:18 02.maj 2013.

    A je bilo to namakanje zastonj, ker je spotoma naredila še malo reklame..Kje jih namaka...?? najraje vidim, da pri meni..Mater, ampak ma pa res balone..ljubim balone...koža na kožo..