Magazin > VIP
29515 ogledov

Knez spregovoril o svojem zakonu, a ta posnetek pove več kot tisoč besed

princ albert, charlene Profimedia
Pravi, da so ga govorice prizadele.

Knez Albert in njegova soproga Charlene sta trenutno kar pogosto skupaj v javnosti, tako je bilo tudi v soboto, ko je v Monaku potekal sloviti piknik "U Cavagnëtu", na katerem se je zbral velik del družine Grimaldi in poklepetal z Monačani.

Charlene je bila tokrat nasmejana do ušes, ljubeč pogled je namenila tudi soprogu, kar je prava redkost. Očitno se je tega uradnega dogodka zelo veselila. Znano je namreč, da princesa ne spada med ljudi, ki skrivajo negativna čustva. Če je slabe volje, bo to pokazala - tudi v javnosti. Fotografij, na katerih ob možu mrko gleda pred sebe, je zato ogromno. Najnovejši posnetki para so prava osvežitev.

princ albert, charlene | Avtor: Profimedia Profimedia

Knez pa je te dni dal intervju in spregovoril o svojem zakonu, o katerem se že leta govori, da obstaja le še na papirju. Najhuje je bilo leta 2021, ko se Charlene zaradi vnetja ušesne votline več mesecev ni mogla vrniti iz Južnoafriške republike. Čeprav je dvor namigovanja, da sta v postopku ločitve, zavrnil, pa se še vedno govori, da Charlene ne živi v kneževini, ampak v Švici. Albert je za "Corriere della Sera" pokomentiral govorice: "Ne razumem teh namigovanj ... da živi v Šivic in se z nami dobiva." Dodal je še, da ga takšne govorice prizadenejo. 

"Charlene je imela pred mnogimi meseci težave, ki pa jih je hvala bogu konec. Vedno je ob meni. Podpira me pri vodenju kneževine," je še dejal.

 

Komentarjev 5
  • Majazmaja 16:09 12.september 2023.

    Otroka na vseh slikah, ne samo na teh dveh, izgledata zelo žalostno, brez življenja. Vprašanje, kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Tale Šarlen mora biti precej motena.

  • satir 13:45 12.september 2023.

    hehe ...votline.... ušesne...

  • Toma 10:06 12.september 2023.

    Kakši bogatuni?! Baba ni imela nobene jahte, da bi z njo prišla domov, ker z avionom ni smela! Bi rekel, da ji je vsepovsod lepše, doma pa najgrše!