Magazin > VIP
31 ogledov

Kobe Bryant se ločuje

Kobe, Vanessa Bryant Flynet
Žena slavnega NBA zvezdnika je po desetih letih zakona vložila zahtevek za ločitev. Razlog naj bi bile njegove številne prevare.

Soproga košarkarja losangeleških Lakersov Kobeja Bryanta Vanessa zahteva ločitev. V zahtevku je sicer kot razlog navedla "nepremostljive razlike", vendar naj bi bil resnični povod za njun razhod košarkarjeve številne prevare. "Vanessa se s takšnimi zadevami bori že dolgo časa. Vedno mu je bila zvesta, naposled pa ji je bilo dovolj,“ je razkril neimenovani vir.

Kobe in Vanessa sta se poročila pred desetimi leti, ko je bil košarkar star 22 let, ona pa šele 18. Skupaj imata dve hčerki, devetletno Natalio in šestletno Giano, za kateri Vanessa zahteva skupno skrbništvo.

Par se je sicer soočal s krizo v zakonu že leta 2003, ko je bil košarkar obtožen posilstva neke hotelske uslužbenke v Koloradu. Kasneje so tožbo sicer opustili, saj dekle ni želelo pričati proti njega, Kobe pa je priznal, da je imel prostovoljne seksualne odnose z njo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.