Magazin > VIP
14569 ogledov

Konec družinske idile! Jennifer Lopez moževi bivši rekla, naj se spelje

jennifer lopez, ben affleck Profimedia
Ljubosumna je.

Ben Affleck je bil z Jennifer Garner poročen 13 let. Zakon se je končal leta 2018, zakonca pa sta se razšla že tri leta prej, a ostala v dobrih odnosih. Jennifer je očeta svojih otrok po ločitve odpeljala celo na zdravljenje od odvisnosti in mu stala ob strani, ko jo je najbolj potreboval. 

Septembra so paparaci ujeli prav poseben trenutek. Ben je bivšo, potem ko sta skupaj šla po hčer, odpeljal nazaj do njenega avtomobila. Garner je Afflecka z zadnjih sedežev objela, on pa je svojo glavo naslonil na njeno ramo.

jennifer garner, ben affleck | Avtor: Profimedia Profimedia

Ta bližina pa je Benovi novi ženi, Jennifer Lopez, menda trn v peti. "Ljubosumje, ki ga J. Lo čuti zaradi njune globoke povezanosti, je močno. Meni, da ji je Ben lagal o svojem prijateljstvu z Jen – njuna vez je danes močnejša kot takrat, ko sta bila poročena. Garnerjevi je dala vedeti, da jo moti čas, ki ga preživlja z njenim možem. Trenutno sta se sprli zaradi Bena," je vir povedal Life and Style. 

J.Lo je pred enim letom Garnerjevo sicer močno pohvalila in povedala, da odlično sodelujeta pri vzgoji otrok. "Mirnega sobivanja je konec. Pravijo, da sta si dopisovali zaradi odnosa z Benom in stvari so se zaostrile. Jen je zaradi napetega odnosa odpovedala nekaj skupnih družinskih načrtov." Vir tudi pravi, da Lopezova ljubosumje in občutek ogroženosti izraža z besom. "Jennifer od Bena zahteva, da z bivšo preživi manj časa in se bolj osredotoča nanjo. Nanj kriči: 'Z razlogom je tvoja bivša.'"

Ben se na ženine zahteve menda požvižga. "Celo povedal ji je, da se zanaša na Garnerjevo in da spoštuje njeno mnenje. J.Lo je ostala brez besed. Bila je besna."

 

Komentarjev 2
  • indigokid 12:03 03.november 2023.

    garnerca je skulirana, unadva se pa obnašata kot da imata 15 let ... jao

  • Matjaž Kotnik 08:42 03.november 2023.

    Čas imajo, denarja jim pa ne manjka.