Magazin > VIP
75573 ogledov

Koronavirus: Med okuženimi tudi znani Slovenec?

Tim Kores Instagram
Rezultate je dobil šele danes ...

"Umivajte si roke, drugače boste celo nedeljo čakali na klic, če ga imate ali ne …  javim, če se selim v karanteno," je včeraj na Instagramu zapisal glasbenik in radijski voditelj Tim Kores Kori, ki je še dodal, da ni razloga za paniko in da ostaja miren. Kori, ki močno kašlja in se počuti slabo, je na bolniški, rezultate testiranja pa je dobil šele danes opoldne. "Nimam koronavirusa, na srečo, imam nek drug virus," je za zurnal24.si povedal Kori, ki si je seveda močno oddahnil.

Ker bo čez en teden daroval kostni mozeg, je še toliko bolj pomembno, da je takrat popolnoma zdrav, zato so ga zaradi omenjenih znakov testirali tudi na korono.

Do 14. ure je v Sloveniji potrjenih 23 potrjenih primerov koronavirusa, opravljenih je bilo 1227 testov.  V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana so za STA pojasnili, da so imeli ponoči hospitaliziranih 15 bolnikov s potrjeno okužbo z novim koronavirusom. Vsi so v izolaciji, trenutno pa ni nikogar, ki bi potreboval specifično zdravljenje, tako jih obravnavajo kot pri ostalih okužbah dihal. Več o tem TUKAJ. 

 

Komentarjev 3
  • matermila 07:27 10.marec 2020.

    Ana spet nabija.Iz dneva v dan presega sama sebe.Njeni novinarski dosežki so že v kategoriji za Pulitzerjevo nagrado.

  • VojtehVišenhofer 15:53 09.marec 2020.

    Ko novinarji Žurnala v tekstu odgovorijo na lastno vprašanje iz naslova. Tuki smo.

  • maresem 14:35 09.marec 2020.

    Ja smola pa taka... nimaš korona virusa, pa tako znan Slovenec. Moje sožalje.