Magazin > VIP
7433 ogledov

Koronavirus: Naša pevka v težavah, tako se je razpletlo

Gaja Prestor Instagram
To je za naš medij povedala Gaja Prestor.

Pevka Gaja Prestor, ki je navdušila z nastopom na letošnji Emi, se je konec februarja s fantom odpravila na Tajsko. Kot je razkrila na Facebooku, je to prvi dopust, ki si ga prislužila sama. "Z družino nikoli nismo potovali dlje kot na hrvaško ali slovensko obalo. Pa s tem ni nič narobe in staršem sem izjemno hvaležna, da sem sploh imela možnost iti na morje. A vedno sem sanjala o palmah, kristalno čistem morju in letalih," je zapisala na Facebooku.

Gaja Prestor udaril koronavirus Magazin Znana Slovenka ujeta: "Situacija je težka"

Zaradi koronavirusa pa so se v raju pojavile težave. Njen let domov je bil namreč odpovedan. V začetku tedna nam lepotička še ni znala povedati, kaj se bo z njo in ostali Slovenci, ki so obtičali v tej državi, zgodilo, sedaj pa smo od nje izvedeli dobro novico. V četrtek je bila že na poti domov. V Slovenijo bo prispela tekom vikenda.

Očitno je, da je prestala pravo odisejado …

Gaja pa zagotovo ni edina Slovenka, ki je obtičala v tujini. Svojo pomoč je tistim, ki so v Šrilanki, ponudila radijska voditeljica Ivjana Banić, ki ima tam vilo za turiste. Več o tem najdete TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.