Magazin > VIP
19408 ogledov

Kralj Felipe in kraljica Letizia: Ločitev naj bi bila leta 2025

Kraljica Letizia Profimedia
Zakon španskega kraljevega para v veliki krizi.

Lanskega decembra je po svetu zaokrožila vest, da naj bi kraljica Letizia s svojim svakom prevarala moža, kralja Felipeja. Njun zakon naj bi bil že lep čas v krizi, od teh govoric dalje pa je menda v še večji. Sedaj pa se je razvedelo, da je par pred leti podpisal pogodbo, po kateri mora Letizia v primeru ločitve skrbništvo nad hčerkama prepustiti kralju. Dokument se menda imenuje "Sporazumi Zarzuela", po poročanju časopisa El Nacional de Cataluña pa ga je kraljica podpisala pod prisilo.

Sredi januarja je poznavalka kraljeve družine, Pilar Eyre, za katalonski televizijski kanal TV3 povedala, da je zakon kralja Felipeja in Letizie le še fasada. Po besedah ​​Eyra kraljevi par od govoric o varanju preživlja najhujšo zakonsko krizo od leta 2013. Takrat naj bi se zakonca odločila, da ločitev preložita do polnoletnosti hčerk. To se bo zgodilo aprila 2025, ko bo Sofía dopolnila 18 let. "Ljudje iz kraljeve družine so mi povedali, da je Letizia strta in preživlja težke čase. Mislim, da zakon ne bo trajal več kot leto," pravi Eyre, ki tudi trdi, da kraljevi par že sedaj živi povsem ločeni življenji. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.