Magazin > VIP
3998 ogledov

Kralj Karel si je zanju izmislil ostrejša pravila

megahn markle, princ harry Profimedia
Ta novica je le še en dokaz, kako hladen je odnos med kraljem in njegovim drugorojencem.

Mediji poročajo, da je kralj Karel Harryju in Meghan prepovedal spontane obiske. Za to se je odločil po podelitvi nagrad WellChild v Londonu, ki se je je udeležil tudi Harry. Ker se mu ni ljubilo prespati v hotelu, je očeta, ki je takrat prebival v dvorcu Balmoral, vprašal, ali lahko prenoči v gradu Windsor. Harry je dobil košarico. Da v tako kratkem času za 39-letnika v kraljevi rezidenci, ki obsega 5 hektarjev, niso našli prostora, je veliko presenečenje. Harryju so svetovali, naj prihodnjič vloži "uradno vlogo". To naj bi veljalo predvsem za Buckinghamsko palačo. 

Harry se januarja vrača v domovino, piše Telegraph. Bival bo v Windsorju, a le pod pogojem, da bo svoj prihod prej naznanil. Ne glede na to, ali namerava priti sam ali z družino, bo moral nastanitev rezervirati.

Harry si je sicer, odkar sta z Meghan odstopila kot vidnejša člana dvora, privoščil več spodrsljajev in se ni držal kraljevega pravila, ki pravi, da se člani družine javno ne pritožujejo. Po odmevnem intervjuju z Oprah sta zakonca Sussex za Netflix posnela serijo o svojem napornem življenju, Harry pa je napisal spomine, v katerih jih je skupila celo Kate. 

Komentarjev 3
  • miha3 06:46 02.oktober 2023.

    Who cares? Sicer pa, kdo ve kaj je sploh res?

  • Kmodri 10:47 01.oktober 2023.

    Je Slovenija že del UK? Kdaj so nas aneksirali?

  • Ender3 15:36 30.september 2023.

    Kaj uresništvo ni sposobno ostrejših pravil, da prispevkov tega avtorja ne objavljajo..So prazna in za javnost nepomembna..