Magazin > VIP
20311 ogledov

Trenutek, ko so vsi vedeli, da je harmonije med kraljevima paroma konec

william, kate, meghan, harry Profimedia
Čas ljubezni je bil za kraljeva para usoden.

Še preden je na prodajne police prišla Harryjeva knjiga Spare in še preden sta Sussexa Oprah dala intervju, je bilo jasno, da je odnos med bratoma skrhan. Kako skrhan, pa si verjetno nihče ni mislil ... Kot je v knjigi zapisal Harry, ga je brat celo fizično napadel. 

Pa tako dobro je kazalo, ko se je družini pridružila Meghan. Govorilo se je o fantastični četverici, ki bo monarhiji povrnila blišč in jo modernizirala. A iz sanjske ekipe na koncu ni bilo nič, zahvaljujoč vodji fundacije Archewell, ki sta jo ustanovila Meghan in Harry, je sedaj znano, v katerem času je prišlo do prvih resnih nesoglasij. 

James Holt pravi, da so se prve razpoke pokazale že v božičnem času leta 2018. Para sta se takrat skupaj udeležila maše in se veselo smejala čakajočim, zato nihče ni slutil, kaj se dogaja za debelimi zidovi dvora. Maškarada, pravi Holt. "Kensingtonska palača za sodelavce vsako pripravi božično zabavo. Vsi smo se pripravljali na veliko zabavo in tik pred zabavo se je razvedelo, da imamo dve zabavi," je dejal Holt, ki je bil v tistem času tiskovni predstavnik fundacije Royal Foundation. "To je bil trenutek, ko smo zaznali, da se pisarni ločujeta." Uradno sta se Meghan in Harry od družine Cambridge ločila marca 2019. Dobila sta svojo ekipo za komuniciranje z javnostjo in za upravljanje z družbenimi omrežji in pisarne preselila v Buckinghamsko palačo.

A tudi ta ločitev ni bila dovolj. Leta 2020 sta zakonca Sussex sporočila, da se odpovedujeta kraljevim ugodnostim in odhajata iz Velike Britanije.

Komentarjev 2
  • kapibara 18:48 25.april 2023.

    ...Pa tako dobro je kazalo, ko se je družini pridružila Meghan... - Kuj ko je toto ta obšlesano filmsko putano v družino pripeljal sem djal: S toto bode sami kažin..

  • PaPajapopi 11:35 25.april 2023.

    Jokam...