Magazin > VIP
30 ogledov

Kraljica Elizabeta na Facebooku

Oboževalci kraljice Elizabete II. bodo lahko sledili njenemu urniku in dnevnemu Žurnal24 main
Socialnemu omrežju Facebook se bo danes pridružila tudi britanska kraljica Elizabeta II., ki bo na svoji uradni strani objavljala fotografije, posnetke in obveščala o raznih dogodkih.

Buckinghamska palača bo danes na Facebooku odprla svojo prvo uradno stran, ki se ji bodo lahko pridružili vsi ljubitelji britanske kraljice Elizabete II. Čeprav na socialnem omrežju obstaja že kar nekaj strani, ki so namenjene ljubiteljem britanske kraljeve družine, pa bo to prva stran, ki bo sproti obveščala o vseh aktualnih dogodkih, oboževalci britanske kraljice pa si bodo lahko ogledali tudi številne fotografije in posnetke ter sledili kraljičinemu dnevnemu urniku.

Predstavnik Buckinghamske palače je povedal, da kraljica še nikoli ni uporabljala Facebooka, zato bodo za stran skrbeli njeni zaposleni. Britanska kraljeva družina se je modernizirala leta 1997, ko je odprla svojo uradno spletno stran, leta 2007 so vzpostavili poseben kraljevi kanal na spletni strani YouTube, oboževalci pa ji lahko od lani sledijo tudi na Twitterju.

"Facebook je edino socialno omrežje, kjer še ni mogoče slediti dnevnemu dogajanju v Buckinghamski palači, zato se je kraljica odločila, da je skrajni čas, da tudi tukaj odpremo uradno stran za njene oboževalce," je sporočil kraljičin predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.