Magazin > VIP
9208 ogledov

Kraljica Letizia na tem uradnem dogodku z možem ni skrivala slabe volje

kraljica letizia Profimedia
Pravijo, da so zaradi teh posnetkov Španci zaskrbljeni ...

Po pisanju Gale, so se pri Špancih zaradi teh posnetkov prižgali alarmi. So res dokaz, da v zakonu kraljevega para škripa? Decembra je dvor pretresel velik škandal. Letizijin nekdanji svak namreč trdi, da je imel s kraljico, preden se je poročil z njeno sestro, razmerjem, ki naj bi trajalo celo po njeni poroki s Felipejem. 

Dvor govoric ni komentiral, so pa Španci postali še bolj pozorni na zakon svojega kralja. Tako se je po TikToku razširil video podelitve nagrad Princese de Girona, na kateri je bila Letizia slabe volje. Njene geste so označili celo za agresivne ... Kralj se je kljub temu smehljal in ženo ogovarjal, ona pa je ostala resna in nemo kimala. 

Par je poročen od leta 2004. Da je njun zakon v krizi, se je sicer govorilo že večkrat. Zlobni jeziki so se po navadi oglasili po objavi kakšnih posnetkov, na katerih je kraljica videti še posebej suhcena, in namigovali, da zaradi stresa nima apetita. 

@reinaletiziadeespana Juntos ante la adversidad y las criticas. 🩷 #reinaletizia #casarealespañola #monarquiaespañola #españa #españa🇪🇸 #spain🇪🇸 #monarquia #queen #queenletizia #kingfelipe🇪🇦 #letizia #reina ♬ perfect speed up speedxur - speedxur🎧

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.