Magazin > VIP
30 ogledov

Kraljica po nasvet k prijateljicama

kraljica Elizabeta EPA
Britanska kraljica Elizabeta II. je dan po rojstvu svojega pravnuka gostila dogodek, kjer je nosila cvetlično obleko, a ni bila edina.

Dan po rojstvu tretjega prestolonaslednika je kraljica Elizabeta II. v Buckinghamski palači gostila podelitev nagrad Queens Award for Enterprise 2013. Tam se je pred prisotnimi razgovorila o najnovejšem članu kraljeve družine in dejala, da je naravnost navdušena, neka gostja pa je izdala, da je pravnuka opisala kot velikega in zelo posebnega fanta.

Kraljica je za dogodek izbrala barvito cvetlično obleko, o čemer pa se je pred tem očitno posvetovala s prijateljicama, saj sta tudi onidve nosili podobno kreacijo. Trojica je bila v cvetličnih opravah videti prav prisrčno, kot srednješolke, ki se dan prej dogovorijo, kaj bodo nosile v šoli.

Pravnuka videla včeraj

Sicer pa je 87-letna kraljica v sredo prvič videla svojega pravnuka, ki je končno dobil ime. Obiskala ga je na njegovem novem domu v Kensingtonovi palači, kjer pa se je zadržala le pol ure. Na obisk je prišla brez moža, princa Philipa, saj ta še vedno okreva po operaciji trebuha.

Malega princa sta isti dan obiskala še stric princ Harry in teta Pippa Middleton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.