Magazin > VIP
8191 ogledov

Kraljičino osebno pismo do leta 2085 pod ključem

kraljica elizabeta ii Profimedia
Županu je napisala pismo.

8. septembra je svet pretresla vest, da je umrla kraljica Elizabeta II. Z njo se je končala 70-letna era in Velika Britanija je dobila novega kralja, ki pa je že pokazal, da mu je krona stopila v glavo. Kaj je naredil, lahko vidite TUKAJ

V javnost pa so pricurljale različne zgodbice o kraljici, tudi ta iz leta 1985, ko je bila na turneji po Avstraliji. Tam je spoznala tudi župana Sydneyja in mu predala pismo, ki ga je napisala za prebivalce tega lepega mesta, ki so se ravno tistega leta razveselili prenovljene tržnice. Žalostno pri tem je, da bo vsebina pisma za večino ljudi, ki so se v tistem času razveselili nove pridobitve, ostala uganka. Pod ključem bo namreč do leta 2085!

Sporočilo je bilo napisano na skrivaj, zato zanj niti kraljičini zaposleni niso vedeli. Zakaj mora ostati tako dolgo skrivnost, ni znano, vsebina pa naj bi govorila o prenovi tržnice, ki je sedaj nakupovalno središče. "Pozdrav. Na primeren dan, ki ga boste izbrali v letu 2085, vas prosim, da odprete to ovojnico in državljanom SYDNEYJA posredujete moje sporočilo," je kraljica zapisala v navodilih. 

Pismo so shranili v stekleni zaboj. 

Komentarjev 4
  • munja 21:22 18.september 2022.

    Brez zveze to pismo in vsebina, če ga bo takrat sploh kdo prebral.

  • Marlene_Summers 13:00 18.september 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od Amazona prejel 27.416 € plače. V prostem času delam 3 ure na dan. ček za več podrobnosti..................>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑶𝒓𝒅𝑪𝒂𝒔𝒉.𝐶𝐨𝐦

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 10:26 18.september 2022.

    Očitno so angleške kolonialne sile uspešno zavzele tudi slovensko ozemlje in se njihovim potomcem ali njihovi služinčadi zdi pomembno pisati o takih stvareh.