Magazin > VIP
18 ogledov

Lady Gaga potrjena za botro

Pevca sta zelo dobra prijatelja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pevec Elton John je potrdil, da bo Lady Gaga botra njegovemu sinu. Pri sinu pa bodo tudi ugotovili, kdo je njegov biološki oče.

Po mnogih ugibanjih, kdo bo botra štirimesečnemu sinu Zacharyja Eltona Johna in njegovega partnerja Davida Furnisha, je sedaj pevec potrdil, da bo to njegova dobra prijateljica Lady Gaga. "Da, ona je," je potrdil v pogovoru z voditeljico in novinarko Barbro Walters.

"Zachary bo nekoč podedoval neverjetno glasbeno zapuščino, ona pa bo odlična za to, da ga bo usmerjala v poslu glasbe, saj sedaj ve vse o tem," je še povedal.

Potrditev je tako ovrgla večmesečna ugibanja, komu bo pripadla ta čast. Po nekaterih poročanjih naj bi se Furnish dolgo upiral javni potrditvi, da je prav ona botra.

Elton John David Furnish | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Test, ki bo ugotovil očeta
Pri sinu pa bodo tudi testirali DNK in tako ugotovili, kdo od partnerjev, Elton ali David, je njegov biološki oče. Glede na to, da sta oba prispevala spermo za umetno oploditev nadomestne matere, ki jima je sina rodila decembra lani, bi se rada prepričala, čigave gene nosi deček. Rezultati po njunih besedah ne bodo ničesar spremenili, gre le za to, da bosta imela podatke za njegovo zdravstveno kartoteko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.