Magazin > VIP
1450 ogledov

Laro iz Kmetije fant grdo zafrknil

barbara, suzana, lara Facebook
Simpatična in zapeljiva svetlolaska kar ne najde princa na belem konju.

Resničnostna zvezdnica prve sezone šova Kmetija: Nov začetek in komentatorka oddaje Bilo je nekoč: Brez cenzure Lara Goršek Kos je ena bolj zaželenih domačih estradnic, ki pa si je žal izbrala napačnega. Čeprav je svetlolaska glavo zmešala tudi nekaterim nekdanjim sotekmovalcem, se je na koncu odločila za fanta, ki ni medijsko izpostavljen.

Da je Lara zaljubljena do ušes, je težko skrivala in priznala, da je srce nosi na pladnju, a kaj, ko je po dobre pol leta veze ugotovila, da se je hudo opekla. Fant jo je namreč hudo izdal in se menda vrnil celo k bivši, a energična ljubiteljica konj se ne da. Srčno izdajo preboleva obkrožena s prijatelji, ki jo vodijo iz žura na žur, pred kratkim pa se je odpravila tudi v njej ljubi Bruselj, kjer ima sorodnike.
 
In čeprav se je novica o tem, da je lepotička spet samska hitro razširila in Lari pozornosti ne manjka, pravi, da trenutno ne išče novega fanta in da bo naslednjič dobro premislila, preden se bo nekomu spet popolnoma predala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.