Magazin > VIP
950 ogledov

Lažna novica o smrti, 14-letna zvezdnica je živa in zdrava

Lil Tay Google
Kaj takega.

Včeraj smo mediji poročali, da je umrla 14-letna kanadska raperka Lil Tay. Vendar pa je za portal TMZ povedala: “Želim povedati, da sva z bratom varna in živa, vendar sem popolnoma zlomljena in težko najdem prave besede. To je bilo zelo travmatičnih 24 ur. Ves včerajšnji dan sem bila bombardirana z neskončnimi srce parajočimi in jokajočimi telefonskimi klici ljubljenih, ves čas pa sem poskušala rešiti to zmešnjavo.”

Nekdo je vdrl v njen Instagram račun in razširil lažne informacije, da sta raperka in njen brat umrla. Za TMZ je povedala tudi, da je njeno pravo ime Tay Tian in ne Claire Hope, kot smo pisali. 

Spomnimo, da je Tay postala znana s prikazovanjem razkošnega življenjskega sloga mlade raperke, v enem izmed videov je celo kupila 200 tisoč dolarjev vreden avto, čeprav ni imela vozniškega dovoljenja. Leta 2020 sta njena starša začela skrbniško bitko na sodišču in ko ji je oče leta 2018 ukazal, da naj neha objavljati na Instagramu, je takrat objavila svojo zadnjo objavo, kjer se je poklonila ameriškemu raperju Jahsehu Dwaynu Ricardu Onfroyu, znanemu kot XXXTentation, ki je umrl januarja 2018.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • sandi76 09:49 11.avgust 2023.

    Starši nosijo največjo krivdo za take zgodbice. Namesto, da bi otrok hodil v šolo in se ukvarjal samo s tem, starši pomagajo, da otroci postajajo "zvezde" !

  • Avatar pantani
    pantani 09:30 11.avgust 2023.

    Kakšno skrpucalo od članka je tole?!!!