Magazin > VIP
5788 ogledov

Le nekaj ur po ganljivem zapisu umrla tudi mama Netflixove zvezde

melinda coleman, daisy coleman Profimedia
Za mamo Daisy Coleman je bila bolečina prevelika.

Skoraj natanko štiri mesece po smrti Daisy Coleman, ki si je sodila sama, si je življenje vzela tudi njena mama Melinda

Daisy je svet spoznal v Netflixovem dokumentarnem filmu Audrie & Daisy, ki govori o dveh dekletih, ki sta bili spolno zlorabljeni, nato pa sta postali še žrtvi spletnega nadlegovanja. Audrie je samomor naredila leta 2012, Daisy pa 5. avgusta letos.

Novico o Melindini smrti je razširila organizacija SafeBAE, ki se zavzema za žrtve spolnega nasilja. "V šoku smo in ne moremo verjeti, da smo izgubili Melindo Coleman. Žalost ob izgubi moža, sina Tristana in Daisy je bila zanjo preveč,“ so zapisali. Melindin mož je v avtomobilski nesreči umrl leta 2007, sin Tristan pa pred dvema letoma. 

Ko je bila Daisy stara 14 let, jo je na zabavi posilil 17-letni Matt Barnett, ki je krivdo priznal. Obsojen je bil na pogojno kazen. Po tem, ko je javno spregovorila o svojem trpljenju, so se proti Daisy obrnili njeni vrstniki in sovaščani.

Melinda se je velikokrat oglasila na družbenih omrežjih. Le nekaj ur pred svojo smrtjo v nedeljo je objavila več hčerkinih fotografij in zapisala: "Ko sem držala tvoje mrzlo, zlomljeno in mrtvo telo, ti ne bi mogla še večkrat povedati, da te imam rada. Držala sem te kot dojenčka, moj otrok. Otroka, ki sem ga držala, ko si prišla na svet. Vedno mi je bilo v čast in veselje, da sem bila tvoja mama in najboljša prijateljica.“
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.