Magazin > VIP
79 ogledov

Legendarna voditeljica pristala v bolnišnici

Barbara Walters FameFlynet
Priljubljena ameriška voditeljica Barbara Walters je pristala v bolnišnici, potem ko je grdo padla po stopnicah in si pri tem poškodovala glavo.

Barbaro Walters so čez vikend morali odpeljati v bolnišnico, ker je padla po stopnicah ter se pri tem udarila in urezala v glavo. A legendarni televizijski voditeljici gre na srečo bolje, poroča spletna stran TMZ. "Ni bilo hujšega, a je šla kljub temu v bolnišnico, da bi se prepričala, da je vse v redu. Tam so naredili vse preiskave, Barbara pa bo še nekaj dni na opazovanju," je sporočil podpredsednik televizijske hiše ABC News Jeffrey W. Schneider.

Barbara je čez lužo znana kot ena od najbolj cenjenih voditeljic in novinark, na malih ekranih pa se pojavlja že desetletja. Lani se je veliko pojavljala v medijih, ker je Lindsay Lohan odpovedala njun dogovorjeni intervju, ker ni želela govoriti o svojih težavah z zakonom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.