Magazin > VIP
3385 ogledov

Lepa Brena ni varčevala, kakšna zabava za sinov rojstni dan!

Instagram
Srbski mediji so se razpisali o razsipnem praznovanju rojstnega dne sina Lepe Brene, ki pa na zabavo ni prišla. Posebej bogato je bilo darilo.
Lepa Brena Lepa Brena v bolnišnici Magazin Lepa Brena težko poškodovana

Lepa Brena je za proslavo sinovega rojstnega dne, ki je trajala do zgodnjih jutranjih ur, zapravila 70 tisoč evrov, pišejo srbski mediji. Mama je sina presenetil tudi z bogatim darilom, športnim audijem RS3 sportback.

Lepa Brena Magazin Tako se je Lepa Brena 'zložila' na odru

57-letna srbska turbofolk zvezda je glamurozno zabavo za 20 rojstni dan sina Viktorja organizirala v vili v Bežanijski kosi. Na zabavo so povabili 100 gostov. Brena je vedno poudarjala, da je sinova Stefana in Viktorja vzgajala tako, da ne bi bila bahata in da spoštujeta tisto, kar imata. Vedno sta dobivala bogate žepnine, nikoli pa jim ni dovolila, da razmetavata z denarjem. Pogosto so mediji menili, da Lepa Brena pretirava in da bi se lahko njuna sinova bolj sprostila.

Lepa Brena Magazin Lepa Brena toči solze za sina

V nekaterih primerih je bila nepopustljiva in to se ji je obrestovalo. Srbski mediji pišejo, da sta Stefan in Viktor vzorna otroka. Stefan je diplomiral in gradi pevsko kariero, Viktor pa še študira in je na poti, da se vključi v družinski posel. Prav zato se je Brena odločila, da ju nagradi z luksuzom, z njo pa se je strinjal tudi mož Boba, je prijatelj družine zaupal srbskemu Kurirju.

 | Avtor: Instagram Instagram

Lepa Brena Magazin Lepa Brena pristala v bolnišnici
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.