Magazin > VIP
3490 ogledov

Lepi Barron Trump že v službi očeta

Barron Trump Profimedia
Pri 18 letih je že dovolj star, da lahko podpre očeta.

Barron Trump, sin Melanie Trump in Donalda Trumpa, je bil izbran za enega izmed delegatov na nacionalni konferenci republikanske stranke, ki bodo njegovega očeta uradno imenovali za kandidata na prihajajočih predsedniških volitvah. 

Med delegati so tudi Barronova starejša polbrata Eric in Donald Trump mlajši ter polsestra Tiffany, ki so bili del kampanje že leta 2016. Donald Trump trenutno dneve preživlja v New Yorku, kjer mu zaradi ponarejanja poslovnih dokumentov sodijo. Sodnik Juan Merchan je nedavno ugodil Trumpovi prošnji, naj 17. maja proces prekine, da se bo lahko udeležil sinovega zaključka srednje šole, piše The Guardian.

Barron se v medijih ne pojavlja pogosto. Pred kratkim je praznoval 18. rojstni dan, čestital mu je tudi Janez Janša, a se je le- ta uštel, saj je označil lažni profil Barrona in zato postal tarča posmeha. Več lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 08:55 10.maj 2024.

    Janez bi bil lahko pametno tiho tam v opozicijski kleti....Tako bi dobil največ volivcev..Lahko bi šel tudi za stalno v Kijev, kjer že itak ima spominsko ploščo...Le datum še dopišejo, ko se ga bo usmilila narava..

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:19 10.maj 2024.

    Pri 18 letih je že dovolj star, da lahko podpre očetu.?