Magazin > VIP
11 ogledov

Lepil nos, bolehal za impotenco ...

Michael Jackson Flynet
Nekdanji telesni stražar Michaela Jacksona je razkril nove podrobnosti iz Jackovega življenja.

Michael se je bal plešavosti, vsa zdravila si je injiciral, simpatiziral je z nacisti, nosil je neprebojni jopič, trpel za impotenco in anoreksijo, pravi Matt Fiddes, telesni stražar, ki trdi, da je oče Jackovega najmlajšega sina Blanketa.

Zaljubljen v Whitney

Mojster borilnih veščin je tudi izdal, da je bil zvezdnik nesrečno zaljubljen, in sicer v Whitney Houston. Pevec naj bi sanjaril o poroki z lepo divo, a mu je načrte prekrižal njegov brat Jermaine, s katerim je imela Whitney aferico. Jacko naj bi, ko je zanju izvedel, ponorel, a pevke kljub temu ni prenehal ljubiti, še dodaja Fiddes. Michael naj bi se nato tolažil s hišno pomočnico, a zvezo zaradi impotence kmalu prekinil.

Jacko naj bi trpel za številnimi fobijami in strahovi. Med drugim se je bal plešavosti in zato želel na transplantacijo las, kar pa so njegovi zdravniki odklonili. Njegovo telo je bilo zaradi številnih operacij že tako preveč zaznamovano. Še zlasti nos, ki mu je dobesedno razpadal. Michael naj bi si ga moral zato večkrat pričvrstiti s trakom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.