Magazin > VIP
31 ogledov

Lindsay se je stepla s svojo mamo

Lindsay Lohan Dina Lohan FameFlynet
Na dom Lindsayjine mame Dine je včeraj prišla policija, saj so morali prekiniti buren prepir med težavno zvezdnico in njeno mamo.

Policisti so v sredo zjutraj prejeli klic, da Lindsay pod prisilo zadržujejo v newyorškem domu njene mame. Kot poroča ameriški spletni portal TMZ, sta se zvezdnica in njena mama Dina najprej sprli verbalno, nato pa sta se spustili v pretep. Lindsay naj bi imela rahlo porezane noge, njena diamantna zapestnica pa je končala na tleh, zdrobljena na koščke.

Noč prej sta mama in hči preživeli v nočnem klubu, iz katerega sta se vračali ob četrti uri zjutraj. Prepir naj bi se začel že v avtomobilu in se nadaljeval v hiši, kjer se je sprevrgel v fizično obračunavanje. Lohanovi naj bi se sprli zaradi 40 tisoč dolarjev, ki jih je Lindsay dala svoji mami. "Pred kratkim ji je dala ta denar, med žuranjem v klubu pa je Lindsay Dini rekla, da hoče ves denar nazaj. Takrat se je vnel prepir," je za RadarOnline.com povedal neimenovani vir.

Policisti so sporočili, da primer obravnavajo kot družinsko nasilje, a več informacij niso hoteli podati. Je pa kasneje Lindsayjin oče Michael priznal, da je bil on tisti, ki je poklical policijo, saj ga je tako prosila Lindsay.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.