Magazin > VIP
25 ogledov

Lindsay spet povzročila prometno nesrečo

Lindsay Lohan FameFlynet
Težave očitno še nekaj časa ne bodo zapustile Lindsay Lohan. Zvezdnica je namreč povzročila še eno prometno nesrečo, v kateri je na srečo nihče ni skupil.

Po včerajšnjih nakupih po Beverly Hillsu je Lindsay sedla za volan svojega porscheja in se odpeljala proti domu. Na poti se je iz neznanega razloga zaletela v srebrni mustang, ki se ni premikal. "Sedeli smo v avtomobilu in čakali na zeleno luč, ko nas je od zadaj nenadoma zadel avto," je dejala ženska v mustangu. "Moški iz njenega avtomobila se mi je prišel opravičit, pustil mi je tudi neko številko. Nato pa je dejal, da se morata odpeljati naprej, ker ju zasledujejo paparaci," je še razložila ženska.

Kot poroča ameriški spletni portal TMZ, v nesreči nihče ni utrpel poškodb, tudi avtomobila naj bi bila le opraskana.

Lindsay je bila z istim porschejem že vsaj dvakrat udeležena v prometni nesreči. Nazadnje pred enim mesecem, ko se je zaradi paparacev zaletela v tovornjak, tri mesece pred tem pa je zbila nekega moškega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.