Magazin > VIP
11165 ogledov

Lisa Marie Presley tik pred smrtjo shujšala za 20 kilogramov

lisa marie presley Profimedia
Viri pravijo, da je spet jemala opioide.

lisa marie presley | Avtor: Profimedia Profimedia
Na dan prihajajo nove podrobnosti iz življenja Lise Marie Presley, ki je zaradi zastoja srca umrla 12. januarja. 54-letnica naj bi po poročanju TMZ v zadnjih šestih tednih svojega življenja shujšala za približno 20 kilogramov, tudi s pomočjo zdravil za hujšanje. Bila pa naj bi tudi na lepotnem posegu.

Zvezdnica je vedela, da bodo oči javnosti v tem času, ko so pred vrati različne podelitve filmskih nagrad, uperjene tudi vanjo, saj je bil film Elvis, ki govori o njenem očetu, povsod dobro sprejet. Dva dni pred smrtjo je bila na podelitvi zlatih globusov in videti je bila le senca sebe. Počasi je odgovarjala na vprašanja, med enim intervjujem se je morala celo opreti na sogovornika

Lisa Marie pa ni jemala le zdravil, ki so ji pomagala pri hujšanju, ampak tudi opioide, je omenjeni portal izvedel od vira blizu družine. Z odvisnostjo od opioidov se je zvezdnica borila več let.

Na dan smrti se je Lisa pritoževala nad bolečinami v trebuhu. Uradni razlog smrti je za zdaj zastoj srca, oblasti pa še vedno čakajo na rezultate toksikoloških preiskav. 

Medtem pa je v družini izbruhnil prepir glede Lisine oporoke.

lisa marie presley | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.