Magazin > VIP
3996 ogledov

Le nekaj dni po pogrebu spor v družini Presley

Lisa Marie Presley Profimedia
Po smrti Lise Marie Presley je med člani njene družine že prišlo do nesoglasij.

Lisa Marie Presley, edina hči kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja, je umrla 12. januarja letos, stara 54 let. Pokopali so jo 20. januarja na posestvu Graceland, kjer počivata med drugim tudi njen oče in sin Benjamin Keough, ki je umrl leta 2020, star 27 let. Dva dni kasneje so se od nje poslovili na pogrebni slovesnosti, na kateri je na dan prišla dobro varovana skrivnost

Slab teden po slovesnosti v Gracelandu pa je, kot kaže, že prišlo do razkola med sorodniki Lise Marie. Razlog je seveda denar. Njena mama Priscilla Presley izpodbija spremembo glede upravljanja hčerkinega premoženja. Lisa Marie je namreč ob oblikovanju sklada za skrbnika določila mamo in svojega tedanjega menedžerja Barryja Siegla. Pred nekaj leti naj bi Lisa Marie spremenila svojo odločitev in namesto mame in nekdanjega prej omenjenega Siegla pooblastila hčerko Riley in sina Benjamina kot skrbnika. 

Priscilla zdaj od sodišča zahteva, da spremembo razveljavi in da ostaneta Siegla in ona upravljavca premoženja pokojne Lise Marie. Trdi, da podpis na dokumentu ni skladen s tem, kako se je njena hči podpisovala. Poleg tega dodaja, da o spremembi ni bila obveščena. Sumljiv naj bi bil datum na dokumentu, poleg tega naj bi bilo napačno napisano njeno ime. 

riley keough, lisa marie presley | Avtor: Profimedia Profimedia

Lisa Marie, ki se je za časa svojega življenja večkrat znašal v finančnih težavah, je pred smrtjo svojega nekdanjega menedžerja Siegla obtožila, da je slabo upravljal njeno premoženje. 

Po smrti Benjamina Keougha bi tako, glede na zadnji popravek, edina upraviteljica premoženja postala njena najstarejša hči Riley. Odločitev, ali bo tako, je zdaj v rokah sodišča. Prav tako ni jasno, kakšno vlogo bosta imeli njeni najmlajši hčerki, 14-letni dvojčici Harper in Finley, katerih oče je Michael Lockwood.

Komentarjev 3
  • Pierre 15:04 30.januar 2023.

    Hja v grob ne bodo NIČ nesli s sabo razen pogrebne obleke ali še te ne....

  • leonardo 10:56 29.januar 2023.

    Za kaj pa se bodo tepli? Saj sem prebral, da je vse zapravila ?

  • Toma 10:03 29.januar 2023.

    Večino bodo torej pobrali advokati! Srčkana družina, ni kaj!