Magazin > VIP
764 ogledov

Ljubezen po domače: Drago je ni hotel, so se pa za Niko zagrebli drugi

nika, drago POP-TV-2
Nika iz šova Ljubezen po domače dobiva ženitne ponudbe.

Zadnja oddaja Ljubezen po domače je bila zelo čustvena, saj se je začelo še zadnje izločanje. Šov je morala med drugim zapustiti tudi Nika, ki se je potegovala za srce konjarja Draga. Ta se je odločil za Eleno.

A Niki ni dolgčas. Kot nam je povedala, je dobila po izpadu iz šova ogromno sporočil moških.

"Elene ne vidim na kmetiji"

Ko ste izpadli, razočaranja niste skrivali. Kako močno ste bili prepričani, da bo izbral vas?
Res sem bila razočarana, saj v stvari in dogodke vedno vložim celo sebe. Zdi se mi, da je človek vedno razočaran, ko mu nekaj ne uspe. Moja intuicija mi je sicer rekla, da ne bom izbrana, a če si se že za nekaj odločil, zberi pogum in pojdi do konca.

Zakaj se je Drago odločil za Eleno? Je Elena bolj stavila na svoj seksapil – kratke majčke, dekolte ...?
Hmmm, težko vprašanje, ker odgovora žal ne vem. Je že imela svoje adute, ki so ga prepričali. Mogoče to, da prihaja iz tuje dežele (Rusija), mogoče se je ob njej bolj zabaval, mogoče njena manekenska postava... Z dekoltejem ni prepričala, je moj le boljši. (smeh)

Bo njuna zveza uspešna? Je Elena za na kmetijo?
Za vsako uspešno zvezo je potreben trud z obeh strani in veliko kompromisov. Po mojem mnenju njuna zveza ne bo uspešna. Elene ne vidim na kmetiji, saj ji je preveč tuja.

Kaj vam je bilo na Dragu tako všeč?
V napovedniku me je pritegnil s tem, da je bil na posnetkih tako prisrčno zmeden. Ko sem ga osebno spoznala, pa to, da se tudi on veliko smeji, da je delaven in da ima vizijo za svojo prihodnost.
 
Ste o njem sedaj, ko ste videli posnetke, spremenili mnenje?
Ne, nisem spremenila mnenja, sem ga samo nadgradila.

Kako ste se razumeli, ko ni bilo blizu kamer?
Tudi, ko so kamere ugasnile, smo se super razumeli. Bilo je veliko smeha, zabavnih prigod in osebnih zgodb. Vse tri -  z Eleno in Suzano - smo cel čas klepetale in se za tisti čas pretvorile v triperesno deteljico. Celotna snemalna ekipa je bila super. Drago in njegova družina pa so nam pripravili res domače vzdušje.

Drago vam je naredil posebej tuš. Kako se vam je to zdelo?
Tuš, ja … (smeh) Samo z mrzlo vodo! Saj nekaj časa že še zdržiš, ampak po nekaj dneh pa ne gre več. Če bi še nekaj časa ostala tam, bi sigurno naredila načrt, kako ta tuš izboljšati. Pa ne zato, ker bi bila mestno dekle, ampak zato, ker mi dobra osebna higiena veliko pomeni.

Za nekaj časa je k Dragu prišla Urška. Kako ste gledali nanjo?
Urška je bila popestritev Dragovega ranča. Nanjo nisem gledala kot na konkurentko, ker je že takoj na začetku povedala, da je njeno srce pri Mateju.

Kaj vam je prinesel šov? Kaj ste se o sebi naučili?
Šov mi je prinesel veliko novih poznanstev. Ljudje me prepoznajo na ulici in v trgovini, kar se mi zdi izredno simpatično. V šovu sem se naučila, da bo moški še vedno prej izbral žensko, ki bolje izgleda, kot žensko, ki ima par kilogramov več, a s širokim nasmehom in trdno stoječo za svojimi načeli. Res pa je, da zna PRAVI moški sprejeti žensko tako, kakršna je, z vsemi minusi in plusi. O sebi sem se naučila pa to, da je ne glede na vse še vedno bolje iti nasmejan v nov dan, četudi komu ne ustrezaš.

Je v vašem ljubezenskem življenju kaj novega?
V mojem ljubezenskem življenju vse po starem. Sem pa po izločitvi dobila veliko sporočil, spodbude, povabil na kavo, mislim, da sta bili vmes celo dve ženitni ponudbi. Sem pa mnenja, da vse pride, ko ti je namenjeno in da pride čas tudi za pravo ljubezen.

Komentarjev 3
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:40 24.maj 2017.

    Hvala bogu Nika, da te ni izbral. Nedvomno si zaslužiš mnogo boljšega!

  • Zmago 09:30 24.maj 2017.

    Za tem ostarelim otrokom z gnilimi zobmi, ki misli da je cowboy, ji pač ne more biti žal !!

  • Avatar olor
    olor 07:38 24.maj 2017.

    V redu ženska, imam občutek.