Magazin > VIP
163 ogledov

Ljubezen po domače: Prišlo do hudega spora med tekmovalkama

Ljubezen po domače, Ema POP-TV-2
Ko so kamere ugasnile, sta se Tomaževi kandidatki sprli in prišlo je do hudih obtožb.

Ema in Vida, tekmovalki, ki se borita za Tomaževo srce, sta se po tem, ko so kamere zvečer ugasnile, očitno sprli. Prišlo je do hudih obtožb, saj naj bi Vida Emi očitala, da je ta v šovu zaradi koristoljubja. "Rekla je, da bom Tomaža tako 'ocuzala', da mi bo moral prepisati pol kmetije, da sem se zato prijavila v šov. Če bi jaz to hotela, bi že zdavnaj našla bogatega kmeta ali pa bi šla nazaj v Bosno in bi še nekaj … Jaz sem skromen človek! Živim na 35 kvadratih in sem zadovoljna! Nobenega ne bom obirala in izkoriščala, nisem požrešna!" je povedala Ema in v pogovoru s Tomažem razkrila, česa jo je obtožila Vida.

Vida pa je povedala, da se ji zdi, da jo je Ema videla kot hudo konkurenco in da ji je zadnje dni nenehno govorila, naj utihne: "Sploh nisem več vedela, če še lahko kaj rečem."

No, med ženskama je očitno res prišlo do hudega konflikta, saj Vida Eme ob slovesu ni niti pogledala. Tomaž se je namreč odločil, da je Vida tista, ki je morala zapustiti tekmovanje in njegovo posestvo. Pri poslavljanju sta se Ema in Darinka objeli in iskreno poslovili, ko pa je Ema pristopila, je Vida umaknila pogled. "Če bi vedela, da bo tako, ji niti roke ne bi dala! Poslovi se kot človek!" je bila po incidentu jezna Ema.

Kaj se je med Emo in Vido dogajalo pa ni zanimalo niti Tomaža niti Darinke. "Meni je vseeno, kaj sta vidve imeli. Ti govoriš to, ona pa ima mogoče drugačno zgodbo. Res, ne zanima me, boli me k****," je zaključil Tomaž.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.