Magazin > VIP
87430 ogledov

Ljubezen po domače: Še en udarec za Boštjana

jacqueline kale POP TV
Bo iz te moke kaj kruha?

Boštjan Melanšek iz šova Ljubezen po domače, v katerem se je potegoval za srca Jauqualine Kale, je z mediji odkrito spregovoril o svojih travmatičnih izkušnjah. Ko je bil še otrok, ga je zlorabila družinska prijateljica. Več o tem si lahko preberete na spodnji povezavi.

jacqueline kale Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Boštjana večkrat spolno zlorabila družinska prijateljica

Tudi po snemanju šova mu ni bilo lahko, saj je izgubil službo. Že eno leto je brez dela. Nekaj časa je bilo tako hudo, da tudi več dni zapored ni jedel in hrano iskal po smeteh. Shujšal je za 10 kilogramov.

Žarek upanja na lepšo prihodnost mu je dala tudi mladenka z Vrhnike, s katero si že šest mesecev dopisuje. Na Facebooku mu je poslala prošnjo za prijateljstvo in začela sta se spoznavati. Nato pa je udaril drugi val, ki jima je preprečil, da bi se videla, saj živita v različnih občinah. Boštjan je bil zato zelo vesel, ko so se ukrepi končno sprostili, saj bi se lahko videla. To mu je tudi obljubila, a do snidenja še ni prišlo. "Verjetno se je ustrašila. Izmika se, išče izgovore. Morda je bila v življenju razočarana, ne vem,“ nam je zaupal žalostni Boštjan, ki misli, da se je mladenka ustrašila njegove preteklosti. "Še vedno kdaj pa kdaj potipam, nisem pa vsiljiv, agresiven in posesiven. Možno je, da se je ustrašila tega, da sem moral brskati po smeteh, da sem brez službe ...“

Čeprav je zelo razočaran, pa še vedno upa, da mu bo njegova simpatija dala priložnost.

jacqueline kale močno shujšal Magazin Boštjan iz Ljubezni po domače: Po šovu hude težave, hrano moral iskati po smeteh
Komentarjev 1
  • Majazmaja 19:09 06.marec 2021.

    Ni finta samo v tem, da nima službe - službe so, če se osebi da delat (Hofer, proizvodnja ...). Dejstvo je, da tip non stop samo jamra, se smili samemu sebi in v jasnost lansira nebuloze, tega pa ženske ne ...prikaži več maramo. Sploh če se gre neko javno osebnost.