Magazin > VIP
43246 ogledov

Loboda razkril, kako je z ženo po hudi prometni nesreči

Tomislav Loboda Ana Fetih
Od hude prometne nesreče si še vedno ni povsem opomogla.

Žena znanega ljubljanskega zlatarja Tomislava Lobode, skoraj pol stoletja mlajša svetlolasa Ksenija Velić, je poleti doživela hudo prometno nesrečo. "Ksenijo je na motorju pred pivovarno Union zbil avtomobil. Prav nič ni bila kriva, voznik je namreč zapeljal vzvratno na glavno ulico in jo podrl. Precej je poškodovana, hrbtenica, kolk, noga, prsni koš. Udarec v prsa je bil najhujši, vse jo boli. Počasi okreva, a bo vse v redu. Lepo skrbim zanjo, saj imam samo njo," je nesrečo, ki se je sicer zgodila junija, avgusta za zurnal24.si komentiral Tomi.

Ksenija pa tudi več mesecev po nesreči še vedno ni povsem okrevala. "Bilo je zelo težko, še vedno ima bolečine v križu in kolkih. Tudi hodi počasi, ker jo vse boli, tako sva bolj doma in pri zdravnikih. Vsak teden ima dvakrat fizioterapijo in ostale stvari. Gre na bolje, fizioterapije zelo pomagajo," je razkril Loboda. 

Čeprav mnogi v njuno zvezo niso verjeli, sta Tomislav in njegova Ksenija dokazala, da si ob strani stojita v dobrem in zlu. Po nekaj letih ljubezni sta usodni da dahnila leta 2016. Za Lobodo je to že šesti zakon in čeprav je dejal, da se poročil več ne bo, sta ga Ksenijina milina in srčnost očitno prepričali.
 

Komentarjev 4
  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 17:26 15.november 2019.

    Od kje ste to staro sluz prvlekl?

  • Avatar ceja
    ceja 14:29 15.november 2019.

    Iščem moškega za odprto razmerje! Lahko me kontaktirate prek tega portala - www.GetMeets.com

  • maresem 10:27 15.november 2019.

    kako lepo, da ste gaq spet povlekli iz naftalina. Koliko vam je plačal?

Sorodne novice