Magazin > VIP
14482 ogledov

Ločitev Damjana Frasa: "Res je, da sem šel in nisem nič rekel"

Damjan Fras Instagram
Skupaj sta bila 25 let.

Kot je prva poročala revija Lady, se ločuje še en naš znani par, nekdanji smučarski skakalec Damjan Fras in njegova soproga Vanja, ki sta bila skupaj 25 let. Vanja je za omenjeno revijo povedala, da je Damjan odšel brez slovesa, medtem ko je bila v službi, kar je potrdila tudi za naš medij. Priznava, da je njegova odločitev zanjo velik šok in bolečina, a da ima ob sebi veliko sorodnikov in prijateljev, ki ji v težkih trenutkih stojijo ob strani. 

Tudi Damjan je za Žurnal24 potrdil, da je zapustil ženo, vendar stvari ne misli razčiščevati v medijih. "Ne mislim se zapenjati. Šel sem in nisem nič rekel, a to je se vleklo že nekaj časa in videti je, da me ni jemala resno. Nimam besed, če želi biti v časopisih, naj bo, jaz mislim, da sem bil zadosti v časopisih v času svoje športne kariere," je povedal za naš medij, na vprašanje, ali je bil razlog za njegovo odločitev nova ljubezen, pa odgovoril: "Mislim, da to vas novinarjev čisto nič ne zanima, to je med nama. Nisva edina, ki sva šla narazen." 

Nekdanji par pa ni povezan le zasebno, skupaj imata tudi podjetje, ki se ukvarja s specializirano fitnes vadbo, na vprašanje, kako se bosta dogovorila glede posla, je Damjan za naš medij še dodal: "Se bova pogovorila, saj sva odrasla." 

Komentarjev 7
  • Pišmevuh 15:49 25.oktober 2023.

    Bravo Fras. Ovi je že na faci videt, da je zajedljivka.

  • Majazmaja 14:47 25.oktober 2023.

    Kakšna bedna, prezira vredna mevža od tipa. Vesela naj bo, da se ga je znebila.

  • munja 14:44 25.oktober 2023.

    Ne vem, zakaj se sploh izpostavljata, neumno.