Magazin > VIP
23996 ogledov

Luka Sešek: Tega ne bi rad več doživel

jure sešek, luka sešek mediaspeed
Naš pevec je takoj zaslutil, da je nekaj narobe.
Pred nekaj tedni je moral umetnik, radijski voditelj in igralec Jure Sešek, oče pevca Luke Seška, v bolnišnico. Kazalo je, da ima voditelj težave s srcem, a na srečo ni bilo tako.

luka sešek Grdo? Magazin Denis Avdić si je privoščil Luko Seška

Luka se tistega dne dobro spominja. Ko je očeta videl, je namreč takoj zaslutil, da je nekaj narobe. "Tistega dne me ni bilo doma, sva se pa na hitro srečala, ko sem se odpeljal. Bil je na motorju in ko mi je le s težavo pomahal nazaj, sem videl, da je nekaj narobe. Močno ga je bolelo v levi rami. Ker sem imel obveznosti, sem se odpeljal. Po vrnitvi domov so mi povedali, da je mama očeta odpeljala na urgenco. Takoj sem pomislil na najhujše. Na prvi klic se nista odzvala, drugič sem imel več sreče in mama je dvignila ter me potolažila, da je opravil vse preiskave in da je vse v redu. Ker niso vedeli, kaj je narobe z njim, je nekaj dni ostal na opazovanju v bolnišnici,“ je za Žurnal24 povedal Luka in razložil, da je bil za očetove težave po vsej verjetnosti kriv stres. "Najbolj fascinantno je bilo, da zdravnika ni zanimalo, ali je imel v zadnjem času veliko stresa, ampak ga je vprašal, ali je imel v zadnjih petih letih veliko stresa. Oče je prestal veliko stvari, zelo je tudi delaven. Upam, da je bil to le opozorilni alarm, da se malo umiri.“ luka sešek Magazin Zato Luka Sešek noče na operacijo

Pevec še pravi, da je njegov oče očitno razumel, da se mora večkrat sprostiti in spremeniti svoj življenjski stil. Jure se sedaj več giblje in tudi bolj zdravo se je začel prehranjevati, nam je še zaupal Luka, ki ima tudi sam veliko dela. Konec avgusta bo namreč izšel že četrti singel skupine Proper, s katero Luka ustvarja že leto in pol. "Ravnokar smo se vrnili s snemanja v Bohinju. Spot bo fantastičen. Pesem Mladost je taka poletna. Komaj čakam, da izide. Zelo mi je pri srcu. To poletje imamo sicer veliko dela s porokami. Odpira se nam, rastemo na nastopih in produkciji, ki jo delamo popolnoma sami ...“ še pravi Luka.
Komentarjev 3
  • matermila 20:16 16.avgust 2018.

    A je to reklamni oglas?Ir.K.,sem mislil,da samo Ana Fetih lahko sproducira tako nesnago,zdaj vidim,da kar tekmujete,kateri je bolj bebast.

  • ECking 16:42 16.avgust 2018.

    Ir.K. ti je vredu ker is naredila faks za novinarstvo zdej pa pises takele zmazke??