Magazin > VIP
42 ogledov

"L'Wren Scott na veliko zapravljala“

L'Wren Scott FameFlynet
Nekdanja gospodinjska pomočnica pokojne modne oblikovalke razkrila svojo plat zgodbe.

Gospodinjska pomočnica Lupe Montufar je za modno oblikovalko L'Wren Scott, ki se je prejšnji teden obesila v svojem stanovanju, delala 16 let. Po njenih navedbah je živela na veliki nogi, nad svojimi finančnimi zmožnostmi, in imela veliko denarnih težav.

"Ni želela, da bi bila videti revna in da bi ji njene bogate in slavne prijateljice pred nosom zapirale vrata. Imela je veliko denarnih težav," je razkrila za The Sun.

"Zapravljala je, zapravljala, zapravljala. Ko je sklenila posel, je dobila 25.000 dolarjev (18.000 evrov) in ves denar zapravila zase, svojih zaposlenih pa ni plačala. Skoraj vsak dan je šla nakupovat. Za nedrček je zapravila 570 dolarjev (415 evrov). Kupovala je oblačila, ki jih nikoli ni nosila."

Jagger ji je na začetku pomagal

Montufarjeva je razkrila še, da ji je dolgoletni fant Mick Jagger sprva pomagal pri finančnih težavah, nato pa se je odločil, da ji ne bo več dajal denarja za stvari, ki jih ne potrebuje.

"Mick ji je pomagal finančno in pri poslu, vendar mislim, da ji je na koncu rekel, da se mora sama spoprijeti s težavami. Svojim asistentom je naročil, naj preverijo, da ne plačuje več za njene stvari. Rad pa je prispeval denar za hrano in podobno. Vendar ji denarja ni več dajal kar tako," je še povedala.

Pred dnevi se je pisalo o tem, da Scottova le ni bila v tako velikih finančnih dolgovih, potem ko je njena tiskovna predstavnica branila njeno dobro ime.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.