Magazin > VIP
23 ogledov

L'Wren Scott položili k zadnjemu počitku

L'Wren Scott pogreb
1/5
Profimedias
Včeraj zvečer so se svojci in prijatelji poslovili od manekenke L'Wren Scott, ki si je pred dobrim tednom vzela življenje.

Žalujoči Mick Jagger, ki je bil 12 let v zvezi z L'Wren, se je skupaj z žalujočimi prijatelji in družino včeraj poslovil od modne oblikovalke in manekenke, ki se je 17. marca obesila. Pogreb se je odvijal na pokopališču Hollywood Forever Funeral Home v Los Angelesu in je bil zaprt za javnost. Pokopali so jo ob drugih zvezdnikih, kot sta Cecil B DeMille in Johnny Ramone.

Jagger, L'Wrenin brat Randall Bambrough in drugi bližnji prijatelji so L'Wren na ganljivem pogrebu namenili poslednje besede, Jaggerja pa so ob bolečem slovesu od bivšega dekleta spremljali tudi njegovi otroci Karis, Jade, Elizabeth, Georgia, James in Gabriel. Njegova vnuka Mazie in Zak ter L'Wrenina nečakinja Hannah so skupaj prebrali Shakespearjev sonet 18. "Še vedno se mučim s tem, kako bi razumel, zakaj je moja ljubimka in najboljša prijateljica na takšen način končala svoje življenje," je dan po njeni smrti povedal Jagger.

Mick in L'Wren sta se spoznala leta 2001 v Los Angelesu, kjer si je ona ustvarila zavidanja vredno kariero stilistke, modne oblikovalke in kostumografinje. Začelo se je z delom za film Široko zaprte oči, kasneje pa se je uveljavila kot stilistka za videospote. Za svojo so jo vzele Jennifer Lopez, Demi Moore in Nicole Kidman, ki je bila tudi opažena na pogrebu.

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.