Magazin > VIP
5830 ogledov

Maja Ferme hčerki priredila tako razkošno zabavo

Maja Ferme
1/4
Anja Tišler
Ena najbolj znanih domačih modnih oblikovalk Maja Ferme se stvari nikoli ne gre na pol in tega se je držala tudi glede praznovanja hčerkinega prvega rojstnega dneva.

Podjetnica in oblikovalka Maja Ferme je v ljubljanski kavarni Sputnik priredila sanjsko zabavo, na kateri so slavili hčerkin prvi rojstni dan in Majin prvi po štiridesetem. Zabava v znamenju samorogov, cvetja in balonov je bila prava paša za oči in brbončice, za kar je poskrbela slastna Tortarnica. 

maja ferme Magazin Maja Ferme z možem vodi prav posebno evidenco

Čeprav je Maja mojstrica organizacije, je tokrat vse vajeti prepustila organizatorki otroških zabav Jani Miklavčič, ki se je izkazala tako pri dekoraciji kot številnih aktivnostih za najmlajše. Manjkala ni niti gledališka predstava in igralni ter foto kotiček. V zrak so spustili balone z lepimi željami, se zazibali na cvetlični gugalnici in zajahali plišastega slona. Seveda Maja ne bi bila Maja, če ne bi bila videti kot iz škatlice. Odeta je bila v lastno kreacijo, medtem ko je mali Paris Noi oblekico za prvi rojstni dan sešila ustvarjalka Barbka. Fermetova je na praznovanje povabila tako sorodnike in prijatelje kot tudi svoje poslovne partnerje. 

 

Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:32 16.junij 2018.

    Tamala sploh ne ve,da ma rosjtn dan,vse skup je eno kurbišče preseratorjev in šminkerjev?

  • janez62 13:37 16.junij 2018.

    se vidi da je tip copata baba pa tok glupa da ji tud po presaditvi možganov ni pomoči....

Sorodne novice