Magazin > VIP
65 ogledov

Maja o Niku: Naj gre, od koder je prišel

maja, niko Planet TV
Maja, nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, naj bi bila še nekaj dni nazaj sveže zaljubljena, vendar je kmalu ugotovila, da Niko še vedno tli v njenem srcu. No, sedaj je tudi ta iskrica usahnila ...

Maja je na vprašanje o svojem trenutnem ljubezenskem stanju za Žurnal24 pojasnila: "Ne, nisem na novo zaljubljena. Fant, s katerim se družim, je moj stari prijatelj, ki mi v težkih časih stoji ob strani. Z Nikom sva narazen komaj tri tedne, zato nisem še sposobna za novo razmerje." 

"Če bi se Niko želel vrniti k meni, bi moral izpolniti veliko pogojev"

Maja je potrdila, da je bila že pred prijavo v sam šov zgodba med njima z Nikom kar precej napeta.Po šovu sta bila še nekaj časa v stiku, sedaj pa se že tri tedne ne slišita. "Ko sem odšla domov, se je Niko še strinjal, da naju je šov zbližal, sedaj pa je kar spremenil svoje mnenje,“ je bila jasna 19-letnica.

"Končno spet živim!"

"Če bi se Niko želel vrniti k meni, bi moral izpolniti veliko pogojev. Za te pa vem, da jih nikoli ne bi izpolnil,“ je njeno sporočilo nekdanjemu srčnemu izbrancu. Na vprašanje, ali si ga res želi nazaj, kot so pisali nekateri mediji, pa je pojasnila: "Naj gre, od koder je prišel. Končno spet živim!

Očitno imata mlada nekdanja tekmovalca šova Kmetija: Nov začetek pri tem skladni mnenji. Na vprašanje, kakšno dekle si želi spoznati v prihodnosti, je tudi Niko za Žurnal24 sicer pojasnil: "Takšne, kot je Maja, ne.V zvezi z njo naj bi se Niko sicer naučil postaviti zase in bolj jasno povedati svoje mnenje.

Komentarjev 2
  • maresem 14:40 12.december 2015.

    Kura debilna.

  • patron 11:45 12.december 2015.

    to ni bla ljubezen, ampak bolezen.....s strani te zmešane prekmurke....!!!