Magazin > VIP
2273 ogledov

Maja Prašnikar razkrila, zakaj sta se s fantom razšla

tomaž jeraj, maja prašnikar Facebook
Maja Prašnikar se je vrnila s Filipinov in se posvetila glasbeni karieri.

Maja Prašnikar je za Žurnal24 potrdila, da se je razšla s fantom Klemnom, s katerim se je leta 2014 preselila na Filipine. "Najini pogledi na prihodnost so se začeli močno razlikovati. Jaz bi šla levo, on desno, zato sva se odločila, da je za oba najbolje, če se razideva. Tako je, kot mora biti. Jaz sem srečna,“ je povedala za naš portal.

S Tomažem le prijatelja

V javnost so pred nekaj dnevi prišle fotografije, na katerih je Maja v družbi nekdanjega tekmovalca Big Brotherja Tomaža Jeraja. Eno je na Facebooku objavil tudi Tomaž. Se med njima kaj plete? "Imava skupne prijatelje, tako da se v zadnjem času več druživa. Spoprijateljila sva se, to je vse. Ni nobene iskrice. Tomaž je simpatičen fant, ki mu privoščim najboljše,“ pravi Maja, ki ima sicer trenutno polne roke dela.

Vrača se namreč na odre. Petega februarja bo s kitaristom Mihom Plantaričem v ljubljanskem Platoju priredila koncert. "Sestavila sva lušten repertoar. Res se veselim. Komaj čakam, da spet zapojem. Rada bi izdala tudi kaj novega, avtorskega. Počasi. Stvarem pustim, da se spontano dogajajo, saj se mi zdi, da je tako najbolje,“ nam je še zaupala.

Komentarjev 6
  • Nicola Di Grazia Slovenija 18:12 21.januar 2016.

    Glede na spodnje komentarje lahko rečem, da jo osebno poznam in da ima punca marsikaj razčiščeno v glavi. Ve kaj hoče in sledi svoji začrtani poti. Ima pa tudi, meni osebno čudoviti blog,ki ga je smiselno prebrati.http://odprtosrce.blogspot.si/2015/05/moja-pot-moja-odlocitev.html

  • DasAuto 00:39 15.januar 2016.

    lepa je že, kaj je pa v glavi pa nihče, ki je osebno ne pozna, ne more komentirat.

  • kapibara 14:28 14.januar 2016.

    @maja, ko je še stanovala na Topniški 60 v LJ, je bili tako hladno po hodnikih, kadar si jo srečal, da se čudim, kako to, da so jo v tropih trpeli, ker bi jim lahko naredila naravno ujmo..